24 nov

Likadan idag, trött ledsen & nedstämt himlans skit. Antar att det är dom där tabletterna ja äter så ska ja äta dom i 3månader även om ja slutat. vet inte om ja orkar det!!
Idag har vi packat, vart inte så mkt gjort för syrran va väl inte heller på topp verka det som.
Andra dagen som ja inte äter nått på hur bra tror ni det slutar?! Har faktiskt beställt hem en pizza så ja får äta nått smart & smidigt när det kommer till dörrn men mkt onödiga pengar måste ja säga..
Imorn ska ja till kommunicare, efter ja lämnat Isa på dagis det blir alltså kl 9 så det blir en tidig morron imorn emot va det har varit dom senaste 2dagarna för vi har sovit till halv 10 typ. :) Skönt m lite sovmorron ibland oxå..

Ska väl sätta på oss ytterkläderna sen & gå ut m chippen i kylan det blåser så det blir iskallt ju. Sen hem & lägga Isa i sängen om hon vill sova, hon har sovit nu för hon va jätte trött hon har ju varit vaken hela dagen & det är dom ju inte ens på dagis så inte så konstigt kanske.

Blir att lägga sig tidigt ikväll, communicare som ja skrev då sen till soc & lämna in det gula fula pappret & sen till fk & ansöka nytt b-bidrag till den nya.

CARPE DIEM
                                                                 Emma ♥ Isa                                         Precis nykläckt
Min underbara skatt♥
Stolt mamma Chippen


Kommentarer
Postat av: Emelie Elies's och Milian's mamma

gumman.. Alla mår vi dåligt ibland.. Och det är helt naturligt att må skit när man håller på att sluta röka.. Försök stå ut..

Och försök göra sånt som får dig att må bra och försöka tänka på bara bra saker,, Svårt jo tack jag vet.. Önskar vi bodde närmre varandra.. Hoppas vi ses snart.. Saknar dig <3

2010-11-25 @ 15:16:13
URL: http://enhelvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0