30Dec

Idag va vi i degerfors & hälsade på Emelie, Elise, Milian & Henke. :) Super skoj att träffa dom igen & va dom hade växt. Helt sjukt va lång tid vi har varit ifrån varandra då förstår man. Men sen jäklar när vi får körkort hoppas ja verkligen vi kommer att träffas mer. Isa & Milian va nog lite förtjusta i varandra, så gulligt. Han är ju bara 4 månader yngre än Isa. Så kanske en framtid pojkvän, vem vet? haha

Annars idag har vi inte gjort så mkt mer Daniel kom & hämtade oss sen åkte vi & handlade mat tills imorn. Det blev lite mer än va vi hade tänkt oss nu äre Jag, Daniel, Sis, Björn, David, Mamma & Pappa, barnen såklart oxå då. :)
Oxfilé hasselbackspotatis m rödvinssås/grönpepparsås står på schemat & runt 00 slaget blire ostbricka.


Isa ligger & sover så gott så men det tog tid innan hon somna, hon somnade inte förrens halv 10 lite väl sent men vill hon inte så vill hon inte hon låg & grymta i sängen iaf så nå mer kan ja ju inte göra. Ska snart ta mig en promenix m Chippen & förbi mammsen en sväng. Sen blire hem tvätta bort mitt ansikte & sen göra svanhopp i sängen.

Nu är räkningarna betalda & det känns skönt vi får se hur mkt pengar det blir kvar i slutet av månaden, jag får nog sätta undan pengar så jag har råd m elen sen när den kommer känns som att det kommer bli en väldigt dyr räkning. Nu ska ja säga god natt & gå ut.


& VI ÄR VACKRA ALLIHOPPA!

Carpe Diem
Emma♥


29Dec

Idag har vi inte gjort så himla mkt, dagen började m att ja hade ställt kl för ja skulle gå upp & ringa vetrinären & boka en tid till Chippen som skulle få vaccin. Hade turen att få en idag så det blev kl 2, min hund min älskade lilla hund har haft munkorg på sig idag för första gången. haha vetrinären blev rädd för honom. Ne men det är klart man kollar bakåt om det är nått som är obehagligt elr hur inge konstigt m de! 3 ggr stack hon honom 2 misslyckade för han kollade sen blev det munkorg fast han va för liten för det m så hon fick göra en egen av typ ett bandage. Men jag tyckte han va jätte duktig skrutten min..
Sen for vi hem lagade mat sen tog vi oss en tripp till mammsen & hälsade på, hon blev så glad att få träffa Isa.
Sis kom även förbi m bellis, bellis är en rottweiler, chippens bästa kompis :)
Sen  gick vi hem bädda ner älsklingen i sängen & ja sitter här.

Imorn ska vi åka till degerfors till min älskade vän Emelie som jag gick i samma klass som på gymnasiet men det blev inte långvarigt för nu har hon en underbart söt dotter & inte nog m det så har hon även en underbart söt liten son :) Ska bli hur kul som helst att träffa dom igen. Vi syns inte så ofta vilken är synd, hade vi bott i samma håla hade vi träffats oftare. Men man får uppskatta den tiden när man väl träffas.

Nyår närmar sig oxå i en väldans fart. Vi ska ha middag hemma hos oss så sis, nova, david, mamma & björn kommer mkt folk men det är mysigt sen vi 00 slaget blire ostbricka :)

Carpe Diem
Emma♥


27Dec

God dagens.
Ja nu är allt jul stress över & jag tar mig ett lugnt andetag & bara slappnar av.
Om ja ska vara ärlig så är inte jul som det va förr alltså den där helgen som man längtade efter, man längtade efter klapparna maten & kärleken som fanns. Men ju äldre man bleve desto mer stressat blir de, pengarna brister & man blir osams. Visst nu är man mamma & då är det barnen som ska ha klapparna & ja behöver inget så länge ja får kärlek. Jag älskar att vara omtyckt, få dom där kramarna som värmer mest av allt. Isa fick jätte mkt klappar, men förtjänade hon allt de egenligen? På min tid så fick man klappar om man varit snäll annars kom inte tomten. hehe skämt & sido.

Dagarna rullar iväg som vanligt & nu är det inte långt kvar till nyår, vi ska ha middagsbjudning så syster & co kommer. Sen dagen efter det alltså 1januari 2011 så ska vi fira mammsen som fyller år.


Idag har vi varit på en handledarutbildning, jag & daniel så jag ska börja köra m han. haha får se hur det går! Sara hade Isa under tiden iaf, det höll på i 4 timmar helt sjukt va länge det var. Allt kostar pengar jag förstår inte, & för att en ska kunna göra av m pengar så måste man känna pengar så jag vill ha ett jobb. Jag vill kunna arbeta som en vanlig annan människa. Så nån som vet nån som har ett ledigt jobb plz hojta till..


Isa ligger & sover & chippen oxå, bara hustomten som är vaken. :) Ska snart gå ut m chippen sen tänkte jag komma i säng i tid för en gång skull.


CARPE DIEM
Emma♥


20dec

Sitter just nu på communicare, googlar, kollar, pratar.. Idag är ingen rolig dag, känner mig inte på topp!
Igår va jag såå himla röksugen, jag var så stark ja köpte inge paket jag tog till mina tårar istället. Usch

Snart blir det Karlstad & ta spruta sen hemåt är sugen på att baka nått idag. Men vad!?

Igår va vi till örebro så nu är mina julklappar snart färdiga till mig sjv alltså från daniel. haha
Får ta att köpa färdigt julklapparna till Isa & Nova snart det är ju julafton om 4 dagar..

Ne nu blire inge mer, hade så bra mina läsare!

CARPE DIEM
Emma♥


16Dec

SNÖÖÖÖ!!
Ja ni läste precis rätt det är snö i massor & det fortsätter att snöa. SUCK, ja vill ha sommar. Värme & framförallt dra vagnen som en dans över rullstenar istället. Det tog mig en halvtimme för oss att gå till dagis idag från valentino till gamla posten. Hallå det tar kanske 10min om du går segt annars. Plogat nånstans ne det kan du ju hoppa upp & sätta dig att det inte var... Plus att en är förskyld som bara det oxå sen hängig i hela kroppen, för er som aldrig dragit en vagn i snö så väger den hur mkt som helst, Isa på ca 11-12kg vagnen på 3-4kg kanske inte en aning va den väger & sen 1dm snö som du ska pulsa i & din egen vikt att bära på glöm inte. haha lite mkt klag nu men ska gå hem & vila mig sen så hoppas ja att det kommer bli bättre.


Communicare
Ja det är just där jag är nu, vi har haft gruppaktivitet, vilket bestod av CV & persoligbrev. Vad som ska stå vad arbetsgivarna vill ha reda på om vad, hur & när. Lena som är min coatch här tycker att jag ska marknadsföra communicare här i min blogg. Vill ni ha stöd med jobbstöttning, kontakter, möjligheter. Så tycker jag personligen att det är ett perfekt chans, möjlighet att börja här.


CARPE DIEM
Emma♥



14Dec

Communicare.
Sitter på communicare just nu & Chippen är m, men vi ska hämta Isa på dagis nu snart. Så kör en snabbis här!
Har sökt ett jobb idag så ja hoppas att de verkligen hör av sig & så men jag ska att ringa dit jag m, nackdel är att det är i örebro. Så kl 5 får ja gå upp om inte tidigare för att ta bussen vid 6. ujuj

Idag ska vi bara ta det lugnt!!!


Hade så underbart, idag är de 18dagen jag är rökfri förresten :):):) duktigt Emma


CARPE DIEM
Emma


12dec

Tredje advent!
Ja inte går det långsamt iaf, tiden bara springer iväg.
Snart äre julafton så jag har köpt mig julklappar till mig sjv idag ;)
Det blev en mascara, en eyeliner, 2st sockor & en Élisabeth Arden rengöring.


I fredags var vi & hämtade Isas nya racer (vagn) en Emmaljunga scooter. Sjukt snygg & ja är nöjd
men nöjdst är nog Isa. :)

Igår(Lördag) va vi på julmiddag hos Isas farfar, det va gott men jobbigt att behöva få ont i magen
bara för man va sugen på jansson, är ju lactosintolerant. Ska bli skönt att få äta m min familj på julafton, dom accepterar att man är det & därför gör dom det lactosfritt.


Idag har vi bara myst, va på skyltsöndagen, jag, isa & daniel. Så vi fikade & gick m min kusin marcus, hans tjej camilla & mitt lilla kusinbarn benjamin. Man blir lite sugen när man får hålla en liten bebis igen måste säga. Men ja vill ha ett jobb & en fast inkomst innan det blir nr 2.

Imorn blire sjukhuset i vanlig ordning, & min syster ska vara barnvakt åt Isa.
Har ni tänkt på att jag har en underbar familj!?
Det har jag & jag är överlycklig att jag har dom, dom finns alltid där & ställer alltid upp dom är som små änglar
Jag älskar dom oerhört mkt ♥

Nu blir det natten för mig är trött. Ni som inte sover får sova så gott när det är eran tur.

CARPE DIEM
E
mma♥


8Dec

Hejsan.

Sitter på communicare nu har sökt lite jobb, men nu ska ja till syrran & vi ska luncha ska bli så gött m mat när ja inte ätit nått än. Isa sket totalt i mig idag när vi kom till dagis, jag fick ta av henne kläderna sen stack hon. Känns väl bra att hon är glad att vara där när hon inte varit där nått dehär veckan men det skär i hjärtat måste jag säga att ja inte fick en puss elr nått. Hon vinkade iaf. :)

Igår hände inte så mkt va rätt trött igår så va hemma hos mamma så vart det inte så mkt mer, syrran kom dit. Har sovit där i 2 nätter nu, det är så ensamt hemma så jag blir galen, men det blir väl bättre snart.

Hämta Isa kl 2 & jag längtar jätte mkt att få träffa min lilla prinsessa igen. ♥

Ne nu ska ja käka mat. Hade så bra alla söta ni.

CARPE DIEM

Emma


6dec

God dagens!

Idag har min mamma varit barnvakt åt Isa medans jag var till sjukhuset. Så snällt av henne!! Har inte hunnit m så mkt mer faktiskt för har fått tagit en timmes tidigare buss & sen missa ja bussen hem så ja fick ta tåget så det blev väntetid på det oxå så åkte 5 över 1 & va hemma runt 5 snacka om skit länge att vara borta när man bara ska vara på sjukhuset i 30 min.. Det suger måste ja rent ut sagt säga. Har haft ont i huvet hela dagen oxå så det har väl inte varit en dag som varit på topp direkt.

I natt ska ja sova hos mammsen så ja får bli en liten TV nörd för en kväll, för har ju inga kanaler hemma som sagt va, har försökt att kollat runt lite men det är mkt pengar för massa kanaler ja egentligen inte vill ha. men men får kolla lite mera nån annan dag.

Ne nu ska ja glo på tvn :) Imorn ska Isa få åka ännu mer pulka.

CARPE DIEM
Emma♥


5dec

Andra advent!!
Ja idag så äre ju då andra advent redan, fy va tiden går fort!
Snart äre ju julafton Isa´s "tredje jul" hon va ju m när hon låg i magen oxå :)
De ska bli så himla skönt & mysigt att bara få fira m min familj i år & slippa sitta i den där bilen som man blir stöllig av & man måste sova borta för att en orkar inte åka hem samma dag! Ne i år sa ja ifrån så dom får vänta till nästa år..

I helgen har vi varit på dop för mitt lilla kusinbarn Benjamin, de gick hur bra som helst m Isa de trodde ja aldrig. Så ja är jätte stolt över henne. :)

Idag har vi plockat i lgten så ser lite bättre ut de är dom där rakarns kläderna som man igentligen kanske skulle kunna kasta men man tänker, äsch nån gång kommer ja säkert att användat elr att man har speciellt minne till just det plagget..  HELT SJUK MAN ÄR!! & är ni tjejer som läser så vet ja att ni gör det samma så försök inte att undvikat. hahah där fick ja er att! ;)

Nu måste ja faktiskt skriva en önske lista till jul tomten får se om han kommer men nått ska ja ju köpa till mig sjv så den saken hamnar ju i säcken iaf :)

 *Pyjamasbyxor
                               *Underbart mysigt tofflor från HM
 *En hår torkare
 *Kläder sjvklart
                            *En vinterjacka kanske lite sent.

& sjvklart vill ja ha en underbar jul m mina nära & kära ♥

Ha en bra kväll m er!

CARPE DIEM
Emma


2dec

Hej hej...
Länge sen ja skrev här nu, har varit mkt m packning & så & nu har ja flyttat. Alla saker är inte upp packade än men mkt av de! Igår & idag har/mår ja väldigt illa inte en aning va det beror på, men dpligt mår ja iaf. :(
Kallt är det ute oxå fy bubblan -17 har vi här i khamn.
Allting känns faktiskt konstigt måste ja säga, allt m flytt att få bo så stort bara ja & Isa & Chippen, dom har inte heller vant sig m den nya bostaden. Chippen vaktar som bara den & Isa trivs inte i sitt rum så hon har fått sovit hos mig i natt. Man tänker på vad man använder & hur mkt man använder nu för att det inte ska bli så dyrt men det kommer det ju att bli iaf. Har tecknat ett 3månaders avtal nu men det går inte igång förrens i jan hoppas att det blir lite billigare iaf!!
Ne nu ska ja gå & göra mig i ordning & knalla ner på stan sen för att utträtta ett ärende men först vänta på att Isas ska vakna & sen ge henne lite föda!

Ha en bra dag!!

Carpe Diem
Emma


RSS 2.0