28Okt

Hej på er mina kära läsare! :)
Idag ska ja säga er att både ja & Isa är hur trötta som helst, men vi sitter i förväntan att det ska knacka på dörren,
för idag är det ju tordag & idag kommer Isa´s pappa hem. :) Det har gått bra för Isa att vara på dagis även idag.
& för mig så slog ju dommen idag om ja hade nån potencial att arbeta m telefonförsäljning!! Svar ja det hade ja,
men ja kommer få ha praktik där så ja blir säkrare & sen kan det leda till en anställning, måste faktiskt säga att det känns väldigt skönt på ett sätt. Men visst ja kommer söka andra jobb under tiden ja är där för det här kommer ja inte vilja jobba m hela mitt liv, men som sagt det är en bra början så jag sak tillbaka på tisdag & då ska ja jobba kväll, egentligen så skulle ja börja på måndag men då är Isa´s dagis stängt så ja får stanna hemma den dagen. Helt andra banor så måste ja även skriva att min älskade hund har varit lite sjuk oxå, i förrgår spydde han, igår bajsade han inget & inatt vaknade ja av att han hulkade sig & va jätte lugn i aningen så vaknade halv 4 & somnade inte förrens halv 6 när han gick ifrån mig så då kunde ja slappna av, för då mådde han bättre annars skulle han ju inte gå så han låg tätt intill mig hela tiden. Stackars min sötnos & sjvklart blir man orolig för han är ju som mitt andra barn.
---------------------------------------------------------

Skulle behöva plugga lite men ja orkar verkligen inte idag för mitt huvud är full i telefonsvarare & klickningar, så kommer inte kunna koncentrera mig iaf.
--------------------

Lite allmänt om mig sjv så har ja så fruktansvärd mensvärk så vet inte vart ja ska ta vägen direkt & den som har kommit på att tjejer ska ha det & föda barn ja all smärta är ju riktigt dum i huvet måste ja säga. Vi får ju allt som gör ont, fast endå ni som har killar vet ju att dom ojar säg för minsta lilla & helt plötsligt så är dom jätte sjuka så nu slipper vi ha det iaf, men kunde vara roligt om dom bara kunde känna för en dag va vi egentligen genomlider.
---------------------------------------------------------

Min söta lilla tjej har "misshandlat" mig idag m slag, rivningar & skrik. Fast vi älskar våra barn lika mkt för de. :)
--------------------

Önskar att ja kommer få träffa Nova i helgen(min systerdotter) känns inte som att ja fått träffa henne på hur länge som helst min andra kärlek i livet. Isa & Nova är dom underbaraste barnen som ja träffat på, helt unika & så otroligt vackra så vi kommer få akta oss när dom blir lite äldre för då kommer pöjkera, Då står nog ja & syrran m hagelbössan i högsta hugg. :)



Men ska ja tacka för mig & ja tackar er som tycker det är roligt att läsa va vi pysslar m. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

/
Emma


Måste ju även lägga ut lite bilder på min prinsessa!

Ni måste ju få se lite bilder oxå annars blire lite dött kanske. Har även en systerdotter som ja kommer skriva om & lägga ut bilder på. Hon är 1månad äldre än Isa!
Isa min prinsessa på hennes 1årsdag :)Här har vi bakat negerbollar. (ursäkta men ja har alltid sagt det & kommer fortsätta att säga det så inge illa menat om det är nån som tar åt sig)

27okt

Hej på er!!
Nu har man äntligen fått slagit ner rumpan i soffan & får sin egna ensamma tid, även fast ja verkligen älskar att vara m Isa så behöver man faktiskt den här stunden innan man går & lägger sig sjv, så man får lugna ner sig & släppa alla tankar!

Ja, idag har ja ju varit på utbildning så imorn är det sista dagen så vi får se imorn faller domen in kan man säga! Om ja får jobba kvar elr inte, men annars har ja en säkerhet att ja kommer få ha en praktikmånad där så det är ju ett plus om ja inte får de.
Men idag sålde ja 3ST!!! :):) visst det är inte mkt kanske men ja är rätt stölt över mig sjv iaf!

------------------------------------
Min lilla underbara skatt ligger & sover så skönt i sin säng just nu, & det förstår ja för ack så trött hon va när ja hämta henne förut. Vi åkte hem till mamma käka lite sen skjutsade hon hem oss & hon åkte till jobbet. Så ja va bara uppe m sakerna sen tog vi oss en promenad & fy va det regnade, regnade kanske inte rätt ord DET ÖSTE!! sen gick vi hem, ställde isa i duchen sen blev det pyjamas & sängen tur att vi hann & mysa hemma hos mamma innan.

Imorn kväll kommer isas pappa hem det ska bli trevligt för ja vet att Isa saknar honom för det duger inte att säga mamma när han är borta utan då äre bara pappa pappa pappa pappa, hela tiden & det är så jobbigt att behöva säga: Ne gumman pappa är inte hemma han är på jobbet men kommer hem på tordag igen! men som tur så är hon ju så liten fortfarande att hon egentligen inte fattar att han verkligen är borta utan att han bara inte finns hemma.

Men nu ska ja ta & plugga lite bonniers så en kan ta det där himlans dumma körkortet snart, håller på att bli tokig för det går in men går nästan lika fort ut, men ja jag ska ha det så äre bara så jag ger mig inte den här gången.

--------------
Ha en underbar kväll alla!

*
Du är perfekt precis som du är!

/
EMMA

26 okt

Godkväll på er!
Sitter i soffan just nu & insåg att ja hade somnat framför datorn m bonniers, lite klatshigt va. :P
Så ska bara skriva lite här så ska ja gå in & lägga mig för imorn är det ju en ny dag.

Hur har min dag varit då? Jo det börja ju m att en vakna såklart sen gjorde ja mig & isa i ordning för kl kvart i tio stod mamma här utanför, så vi åkte till dagis lämnade isa (som va jätte jobbigt för visste att ja inte skulle få se henne på hela dagen.) Sen åkte vi vidare ut till marieberg där min utbildning är på PEC inte världens bästa jobb kanske men som sagt det är ett & ja jag trivdes faktiskt! & ja fick mitt FÖRSTA SÄLJ EVER!! haha trodde ja inte om mig faktiskt, men fy va nervös jag va första samtalen, hjärtat hoppade handsvetten kom & rösten darrade som aldrig förr. så ja slutade där kl halv 4 så då åkte vi till maxi & köpte blöjor sen åkte vi & hämtade MIN ALLDELES EGNA prinsessa! Gud så glad ja blev & va glad hon blev men hon hade haft det så bra så imorn blire lika länge tyvärr men ska en börja jobba så kommer det väl se ut såhär. :(


Men som sagt va så ska ja gå & lägga mig nu så ja skriver imorn igen, & såg att det va en del som hade varit inne & läst! De gillar ja, trevligt!!
Ha en fortsatt trevlig kväll då ni som ska vara uppe länge.



/
E
♥ISA 090817♥

Dax att ta tag i det på riktigt..

Yes då vara dax att börjar blogga igen då..
Senaste inlägget va ja ju gravid & mådde inte så bra, pappan till barnet som ja hade varit tillsammans m i ca 2 år innan ville inte ha nått m mig att göra om ja skulle behålla henne, men nu ska sanningen fram att vi redan hade gjort en abort & ja ville inte göra en till för det tar så hårt på psyket, ja mådde jätte dåligt när ja blev "tvingad" första gången & ja kände att ja inte klara av att göra en till & därför bestämmde ja mig för att behålla barnet. (åt även p.piller så ja jag skydda mig)

Min dotter heter Isa & är idag 1år 2månader, hon kom 3v förtidigt än hon va planerad. Hon skulle komma 5september 2009 men kom istället 17agusti.

Idag ser livet väldigt mkt annorlunda ut, har ju en fantastisk underbar dotter, hunden är kvar, men även isas pappa är m i livet. Även om han klagar hur jobbigt allt är m att vara pappa. (fast han är borta & har bara tid med henne på helgen) men han är m & tar del av hennes uppväxt & det va allt ja ville, att isa skulle ha en pappa.


Just nu ligger isa & sover & ja skriver inlägget, men imorn kommer det se mkt annorlunda ut. Imorn ska ja på utbildning från kl halv 11 till kl 16. Jag Emma karlsson ska nämligen börja "jobba" som telefonförsäljare, ja jag vet det är inge drömjobb precis men det är pengar iaf, just nu får ja ju hjälp ifrån soc & det hatar ja, vill inte vara uppbunden på dom utan vill kunna betala & leva för mig sjv så ja kan försörja min dotter..
Så isa ska alltså till dagis imorn, det är den längsta tiden hon har varit där så ja hoppas att det går bra.

Annars då, jo vi ska flytta jag & isa & chippen till en 2a på 90kvm det kommer bli super!! Men ja bövar mig att börja packa, vet inte va ja ska börja m, att få tummen ur röven kanske vore det bästa. haha

Men vi kanske hörs imorn för nu vet ja inte va ja ska skriva för något mer, finns det önskemål om ni vill veta nått så skriv det så ska ja försöka svara så gott de går..



Kom ihåg: Du är alltid vacker!
/Emma

RSS 2.0