27okt

Hej på er!!
Nu har man äntligen fått slagit ner rumpan i soffan & får sin egna ensamma tid, även fast ja verkligen älskar att vara m Isa så behöver man faktiskt den här stunden innan man går & lägger sig sjv, så man får lugna ner sig & släppa alla tankar!

Ja, idag har ja ju varit på utbildning så imorn är det sista dagen så vi får se imorn faller domen in kan man säga! Om ja får jobba kvar elr inte, men annars har ja en säkerhet att ja kommer få ha en praktikmånad där så det är ju ett plus om ja inte får de.
Men idag sålde ja 3ST!!! :):) visst det är inte mkt kanske men ja är rätt stölt över mig sjv iaf!

------------------------------------
Min lilla underbara skatt ligger & sover så skönt i sin säng just nu, & det förstår ja för ack så trött hon va när ja hämta henne förut. Vi åkte hem till mamma käka lite sen skjutsade hon hem oss & hon åkte till jobbet. Så ja va bara uppe m sakerna sen tog vi oss en promenad & fy va det regnade, regnade kanske inte rätt ord DET ÖSTE!! sen gick vi hem, ställde isa i duchen sen blev det pyjamas & sängen tur att vi hann & mysa hemma hos mamma innan.

Imorn kväll kommer isas pappa hem det ska bli trevligt för ja vet att Isa saknar honom för det duger inte att säga mamma när han är borta utan då äre bara pappa pappa pappa pappa, hela tiden & det är så jobbigt att behöva säga: Ne gumman pappa är inte hemma han är på jobbet men kommer hem på tordag igen! men som tur så är hon ju så liten fortfarande att hon egentligen inte fattar att han verkligen är borta utan att han bara inte finns hemma.

Men nu ska ja ta & plugga lite bonniers så en kan ta det där himlans dumma körkortet snart, håller på att bli tokig för det går in men går nästan lika fort ut, men ja jag ska ha det så äre bara så jag ger mig inte den här gången.

--------------
Ha en underbar kväll alla!

*
Du är perfekt precis som du är!

/
EMMA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0