tänk...

Tänk om du kunde bry dig lite mer, va lätt det skulle vara!! Men du ska ha allt & jag inget, de är så va du tycker.. Men  nu är det slut med det!

-----------------
MVC besöket gick bra, min lilla vilding inne i magen ville  inte ligga stil när vi skulle lyssna på hjärtljuden. hehe Men till slut fick vi dom sista sekunderna. Helt underbart att höra att de ligger en där inne som hjärtart tickar på :) 6kg hade emma gått upp, ujujuj fy tur att dom ska bort efteråt. :) & mitt SF mått låg hur bra som helst & allt annat! Så den 16juni ska ja till sjukhuset & göra överbelastninig på sockret för & se om ja fått graviditetsdiabetes, hoppas inte! Sen den 17 ska ja till Siw(BM) igen. :)
------------------------

Stugan blire imorn, skönt att komma bort ifrån stan nu när det är fastingen kommer väl vara hel livat. Mors dag på söndag oxå grattis mamma :) <3

Hade vackert
/
E

helgen

Min helg kommer ja tillbringa i stugan, ska bli så himla skönt.
Skönt att kunna se ut hur man vill utan att nån bryr sig!!

Idag är det en dålig dag med massa ånger & ja skäms... Hur kunde detta ske!? Usch fy fan.. Fråga inget om det för vill inte prata om det!!! Vill ha det för mig själv & det blir bäst så oxå..

Älskar min underbara hund som alltid är med mig! :)
/
E

Stugan

Har varit i stugan hela helgen, så himla grymt skönt att komma bort ifrån stan. Sen har det ju varit min födelsedag oxå har bleve gammal & fyllt 20 år. Den sämsta födelsedagen någonsin om ja får säga mitt......
På lördagen kom dom & firade mig, den dagen va rätt så okej faktiskt, fast min huvudvärk & min värk i ryggen. Men det är väl såna smällar man får ta..

kommer det att lösa sig, kommer allt att bli bra? Lögnerna som bara dyker upp ska ja klara så mkt mer!? Hemlighetsfull av allt som står livet ut just nu.. FAN SÄGER JAG!!!


Vecka 25 nu, ska på kontroll på måndag, pappa ska med mig dit SNÄLL han! :)

Ha ett bra liv & låt såren läka ut innan...

/
E

länge sen..

haha ja jag är ju inte så duktig på att uppdatera kan ja ju säga, men nångång ibland så :)
Idag har jag varit trött vakna typ kvart över ett & undra hur kl kunde vara så mkt, trodde att hon va nio elr nått. hehe, men det va bara att sätta på sig kläderna det & bege sig ut med min lilla älskling, sen åt jag en rejäl frukost med fil & flingor & en smörgås :) sen åkte ja med mamma & handla till mormor & morfar & sen så gick ja & mötte min underbara kusin & min lilla sötnos Nellie :) hon är ju så himla go & söt. så vi tog oss en fika på ejes, mums åt en tårtbit :) gotte grisen sjv. men det får man vara när man är med barn. :P tur att man har nått att skylla på iaf.

Så nu sitter ja & väntar på att en pump ska komma så jag får lite luft i mina däck till cyckeln. cycklade med chippen igår & han va så himla duktig, tills han såg en hare som han ville leka med. hehe men det gick bra iaf. :)
Ska till kolgården imron & hämta schemat inför sommarn :) får se hur det ser ut i år hoppas på många nätter & kvällar så man får pengar. till den lilla i magen :)

Tiden går så himla fort är lixom redan i vecka 24 nu, ojojoj. Så nu väntar ja på att det ska bli den 25 för då ska jag till mvc :) kanske min pappa hänger med, sa till han att han skulle göra det iaf. :P känns skönt att det har bleve en fin kontakt mellan oss :) som dom flesta vet, men ni som inte vet så har han ju alkoholproblem men han sköter sig väldigt mkt nu, undra om det är för att han ska få barnbarn elr att han kanske har insett sjv at than inte kan hålla på att dricka.
 
Glöm INTE ATT SÄGA GRATTIS TILL MIG PÅ SÖNDAG!!!! 20 bast, fy fan börjar känna mig gammal ju. hehe

men men, det kommer väl mer om ett tag igen. hehe

/
E

RSS 2.0