Mamma

Hej hej
japp min mamma har jag spenderat hela min dag med :)

Dagen började med att jag vaknade SJÄLVKLART, kl 07.40 gick då ut & rökte & väntade på att kl skulle bli 08.00 så jag kunde ringa till vetrinären & boka tid till vaccination till Chippen, tur hade jag oxå fick en idag kl kvart över 11. När jag lagt på så gjorde jag mig i ordning för att sedan knalla bort till mamma som bara bor 2 hus ifrån mig (perfekt)! Sen åkte vi till lidl, (vi sa det är vi & pensionärerna) haha lite roligt med det va ju faktiskt så oxå. Sen ringde vi till syrran för att vi tänkte att vi kunde åka dit under tiden i & med att vi inte ville åka hem, men hon låg & sov elr ja hon svarade så dit fick vi inte åka. men men, gjorde inge för vi åkte till jysk istället & så köpte ja mig ett täcke :):) gör nöjd så det ska bli gött & sova i. 350:- kostade de bara. Billigt & bra.
Hmm gjode vi sen?
Jo vi åkte till vetrinären för det va typ bara 40 min kvar så visste inte riktigt vad vi skulle göra, men jag knallade lite med Chippen & sen fick vi komma in.
Han tyckte VERKLIGEN inte om det han skrek & blev livrädd så när det va färdigt så hoppade han i min famn för att få trygghet, mammas lilla grisunge, men inte nog med det så hade vi några frågor så då undersökte hon honom & lyssnade på hjärtat hon tyckte att hon hörde lite blåsljud på hjärtat :( så vi skulle be dom nästa gång att lyssna. men hon sa att det inte var nån fara, sen kloklippning 75 jävla spänn kostade + moms. så hela kalaset blev ca 500:- men det är han värd.
Efter det åkte vi till netto första gången både ja & mamma va där. hottade lite saker faktiskt. :) så det har bleve ett dyrt kalas idag.
Sen åkte vi hem helt utmattade & somnade. sen ringer telefonen så dom kom med mammas nya tv & en laptop :) sen kom syrran.
Sen nu sitter jag här inte alls jätte länge sen jag kom hem. men men, jag gillar att vara med min mamma & jag älskar henne så himla mkt, är så stolt över henne vill visa henne för allt & alla, hon är min bästa kompis!


Men nu ska jag in i en snabb dusch sen gå & lägga mig med mitt nya täcke & drömma så sött om min underbara pojkvän.

Undrar om jag kanske ska bjuda Emma på mat imorn om hon kommer in till stan!? Det tror ja att jag gör.


4dagar sen.

Va iväg på fack & politiken idag igen, riktigt skoj faktiskt. kul att kunna prata med josefin lite om våra åsikter & så :) hehe
Sen va vi & käkade på max, ja sa ne jag tycker inte om det. Har ätit där en gång & de va i 6an när vi va på gotland det va de vidrigaste ja ätit de äter jag aldrig mer. "woolkes kommentar" Men Emma de va hur många år sen som helst. haha vi åkte iväg iaf & det smakade inte så himla tokigt. Men josefin övertalade mig oxå. hehe
sen kom vi tillbaka & var försenade PINSAMT mkt folk & en krokig gammal gubbe va det där. hehe stellan tror jag han hette.
Sen när vi åkte hem så släppte josefin av mig hos mamma så jag fick hämta chippen & där var det full rulle, mamma pappa sara & bella. kul & se dom oxå men det va inte lång stund, sen gick jag för att ja skulle möta emma, vi gick upp för att hon skulle äta sen gick vi på en låååååång promenad väldigt lång, sen gick vi hem & vilade lite & nu har hon åkt hem. :(

Pratar med daniel nu....

sen sova :)

/emma

igår idag & imorn

Hmm,
jaha första gången jag skriver här då. Får se hur det går!

Igår va jag på LO möte i karlstad, idag va det oxå men kom aldrig iväg men imorn ska jag dit igen. hehe
Det va inte så himla roligt som jag trodde att det skulle vara, va roligare när vi hade det i stan, men det kan ju bero på att det är politik nu. Fast sen va det ju roliga personer med oxå, så man skratta nästan hela tiden :)

hmm, ska en skriva mer då?
Ska snart ut med chippen han ligger här på golvet & gnyr. hehe ut & kissa bajsa.
Sen ska jag duscha & gå & lägga mig för Josefine kommer hit imorn tjugo i 8 & hämtar mig sen far vi iväg.. :)

Daniel är i norge som vanligt :( tråkigt nog, vill ha han här hemma ju, men snart julledigt för han :) mums

RSS 2.0