25Nov

hej
Idag började dagen not cool, vi försov oss & vaknade halv 9 istället för kvart över 7 så det va bara att slänga på sig kläderna &iväg de. När vi va påväg till dagis pratade ja m syrran så då fick ja reda på att de gick vattenkoppor där. (Nova & Isa går på samma dagis) Så övervägde om ja skulle lämna henne där elr inte, men hon ska ju ändå ha det nån gång så. Sen gick ja till Lena där skrev ja om mitt personligabrev & sökte ett jobb.
Sen vart de ner till fk & fixa men skälvklart så måste daniel skriva på ett papper för att ja ska få flytta Isa, hur dumt är inte de då. Visst ja förstår såna som har barnet lika mkt men ja har henne hela tiden & hon bor hos mig.

Imorn ska ja på föreläsning i karlstad kl 1 så daniel kommer att få ta Isa, får se om han kommer & hämtar upp mig efter det elr om det blir bussen hem.

Förlåt för att det såg ut som skit i bloggen igår glömde visst att förhandsgranska. :p

En del är för sorgliga iaf, finns ingen annat än att skratta. Men ja tycker det är synd!

Tack underbara Emelie som förstår & ja jag önskar oxå att vi bodde närmare varandra så kunde vi träffas ofta för ja saknar dig så himla mkt!!

Carpe Diem
Emma


24 nov

Likadan idag, trött ledsen & nedstämt himlans skit. Antar att det är dom där tabletterna ja äter så ska ja äta dom i 3månader även om ja slutat. vet inte om ja orkar det!!
Idag har vi packat, vart inte så mkt gjort för syrran va väl inte heller på topp verka det som.
Andra dagen som ja inte äter nått på hur bra tror ni det slutar?! Har faktiskt beställt hem en pizza så ja får äta nått smart & smidigt när det kommer till dörrn men mkt onödiga pengar måste ja säga..
Imorn ska ja till kommunicare, efter ja lämnat Isa på dagis det blir alltså kl 9 så det blir en tidig morron imorn emot va det har varit dom senaste 2dagarna för vi har sovit till halv 10 typ. :) Skönt m lite sovmorron ibland oxå..

Ska väl sätta på oss ytterkläderna sen & gå ut m chippen i kylan det blåser så det blir iskallt ju. Sen hem & lägga Isa i sängen om hon vill sova, hon har sovit nu för hon va jätte trött hon har ju varit vaken hela dagen & det är dom ju inte ens på dagis så inte så konstigt kanske.

Blir att lägga sig tidigt ikväll, communicare som ja skrev då sen till soc & lämna in det gula fula pappret & sen till fk & ansöka nytt b-bidrag till den nya.

CARPE DIEM
                                                                 Emma ♥ Isa                                         Precis nykläckt
Min underbara skatt♥
Stolt mamma Chippen


23 nov

Hejsan
Tydligen blev inte mitt senaste inlägg publicerat vart väl nå fel, men skrev typ att vi hade varit på bio i helgen & lite små tjat som vanligt.
Idag har det inte hänt så mkt har varit så himla nere, känt mig ledsen kanske för att ja ska sluta röka ja vet inte. Men Isa har varit helt underbar idag så vi har nästan bara myst hela dagen vi va till min mormor & morfar & hälsade på en sväng bara. Har inte ens orkat laga mat idag så ja har ätit popcorn till frukost lunch middag & kvällsmat. Som tur hade ja fröse in en måltid till Isa så hon fick den. Hon måste ju ha mat iaf.

Sitter & glyser på tvn i vanlig ordning finns inte så mkt annat att göra när hon ligger & sover.

Igår va vi hos min syster & hjälpte henne att julpynta & ja får ju vänta tills ja har flyttat men då kommer det att bli bra :) Det är ju ingte långt kvar nu, exakt 1 vecka kvar idag..
Så imorn kommer min snälla syster & min söta systerdotter hit & ska hjälpa mig att packa ytterligare.

Ha en bra kväll m er alla!
Har ni några tips om vad man kan göra i helgen så ge dom gärna!!!! Tänk nu på att ja har barn.

CARPE DIEM
Emma


18Nov

Hallojsan.
Idag ville jag & Isa inte gå upp ur sängen, vi va väldigt trötta. Men vi va tvungna för Isa skulle till dagis & jag skulle träffa Lena för ett personligt möte. Det slutade m att Emma har ett riktigt bra cv & personligbrev nu. :) Nu äre bara att hitta jobb som jag är intressrerad av & söka & sen ska dom ju vilja ha mig oxå då & det hoppas ja verkligen att nån vill. Sen ska ja nog kanske börja plugga upp mina betyg & sen har ja en hemlis som ja vill ska gå i uppfyllelse det vore så himla roligt att få göra en sån grej & kansek starta ett eget, men frågan är skulle det gå runt här!?
Sen iaf så gick jag & hämtade Isa & min prinsessa ramlade & börja blöda i munnen & fick även skrapsår på näsan då va man inte glad utan väldigt ledsen. Det gick över efter en stund iaf, sen gick vi ner på stan för att luncha m min älskade vän Emma som ja inte träffat på hur länge som helst. Det va riktigt roligt. Hem till syrran & stannade där 2timmar kanske & sen gick vi hem Isa va så himla trött så hon somnade i vagnen på väg upp för backen nu ligger hon & sover så gött. Det va väl allt som vi har gjort idag typ.
Imorn blire att ta det lungt ska försöka sova lite när Isa är på dagis eftersom ja ligger efter m väldigt många timmar sen hon va sjuk. Men ska även försöka städa & packa lite smått tänkte ja för i helgen kommer min underbara mamma & underbara syster & hjälper mig att packa. :) Uppskattas mkt!!

Nu ska ja titta efter lite jobb, kanske sätta mig m bonniers lite oxå. Sen ett bad får det nog bli sen SOVA!

Alla mina söta bloggläsare få ha en bra kväll..

CARPE DIEM
Emma


17 nov

Det har varit väldigt mkt nu dom senaste dagarna i & m att Isa har varit sjuk, men nu har hon varit halvt feberfri igår & nu på morgonen hon hade lite igår kväll. Jag har fått sovit ca 7 timmar på 2 dygn så jag är väldigt trött igår gick ja & la mig mellan 9 & halv 10 de har aldrig hänt förut så slut va ja, men i natt har ja fått sovit hela natten. Det va UNDERBART ska ja säga er.
Idag händer det inte så mkt mest ta det lugnt & busa & mysa.

Igår va vi till ikea m syster & björn som vanligt handlar man alltid m sig något hem & sjvklart gjorde ja det, det blev lite förvaringsgrejer till Isas rum i den nya lgten en ny snutte till Isa, 2st ljuslyktor nu till jul & sjvklart ljus. sen va det väl mest lite småplock.. Men höll på att inte få m mig grejerna hem för hade lånat pappas kort för ja hade inga pengar men så funka de inte (swedbank mastrokort) ja fick världens panik har aldrig kommit till en kassa & dom säger det funkar inte. haha men det hade varit krångel m just det kortet tror ja för mitt visakort funkade när vi kom till en bankomat så ja fick övertrasera kortet för ja fick låna kontanter av björn. ILLA! ja jag vet men det är fixat nu så nu ligger ja inte back.
Sen när ja kom till maxi skulle köpa blöjor så funkade de inte där heller.. Så syrran fick komma in m pengar, snacka om oflyt..
Nån mer som hade krångel igår??

Idag har ja tagit det första tabletten av champix & ja hoppas det här kommer att funka, ja är lite nervös men ja gör det för Isas skull.. Mammas älskling!

Ne nu ska ja gå & ta på mig lite kläder & ta min lilla tjej breve mig & mysa.

CARPE DIEM
Emma



14 Nov

GRATTIS ALLA PAPPOR!!!!


Japp idag är det farsdag, inte en bra sådan Isa har åkt på feber. Det började igår kl 11 på kvällen kände ja att hon hade feber (39,3) så hon panodil sen sov hon hela natten. När vi vaknade i morse skakade hon så jag tog febern igen då hade hon 39,7 hon fick panodil igen & sen har det bara hållt på hela dagen, som mest har hon haft 40,4 snacka om att en blir nervös då.. Men ja ringde sjukvårdsrådgivnigen & dom gav mig rådet att köpa ipren & det fanns tack & lov på konsum här så hon fick en halv supp förut & sen hade febern gått ner igen. Så ska ta den snart igen för annars är det dax att ge henne den andra halvan. men gud va synd det är om dom små liven Isa har aldrig haft såhär hög förut. :(

Nu är hon vaken, va inte länge hon sov så nu sitter hon & skakar i mitt knä. Älskade underbara!

Mitt liv förändrades totalt sen ja fick Isa men det har ALDRIG bleve till det sämre, visst mkt får man hoppa över men det går att fixa när hon bleve äldre. Hon är mitt liv nu & ja är så himla stolt att ja har henne min prinsessa aldrig ska ja lämna henne, jag ska alltid finnas för henne. <3


Carpe diem
Emma


10nov

Blev ett sent inlägg idag!!
Visst kl är över 12 så egentligen äre ju inte den 10 idag men det struntar jag i. :)

Idag har vi varit nere hos min syster så Isa har fått lekt m Nova(Isas kusin.) så vi gick dit runt 10 sen har vi varit där imprincip hela dagen iaf Isa för Sara tog Isa när ja var på sjukhuset, JAG HAR INTE DIABETES! Great. Men ja har en stor risk att få det när ja blir äldre, frågade min läkare finns det på nått vis ja kan undvika att få det!?
INTE BLI TJOCK, fick ja till svar. haha ser det ut som om ja kommer att bli de elr? Visst en har ju lite mage & så men tjock? Ne..
Så hon skrev även ut en medicin till mig så nu ska ja SLUTA RÖKA, ja hoppas att dom kommer att funka. Nån som har testat champix elr vet nån som gjort de? Dyra som sjutton ett pkt kosta typ 600 nått & de andra gick på över 1000kr, men som tur finns det ju högkostadsskydd. Så ska bara betala 134kr tror ja det va! :) NICE..

Sen iaf så hämtade min snälla mamma upp mig & vi åkte till konsum handlade & åkte till syrran & fikade. :) Sen knallade vi hemåt. När vi kom hem packade ja upp påsen sen satte vi oss & åt rån, Isa m smör & ja m underbart goa brieost. MUMS!
Sen busade vi & sen blev hjärtat så himla trött så då blev det bara att byta blöja pyjamas på & sen välling. Hon somnade skönt kan ja lova.

Imorn är det ingen vanlig dag för prinsessan ska få en pulka av sin mormor & även Novis banonis då :) Får se om dom ska åka tillsammans, det är första gången för dom att åka pulka, förra året va dom ju så himla små..

 Nu på kvällen har en vän varit här & hälsat på vi drack kaffe, åt vitlöksbagett & tjata som aldrig förr. Vi träffas så himla sällan tyvärr så när vi väl träffas har vi massvis att prata om. Tack för en trevlig kväll Sandra.


Jag skriver mer senare på dagen fast då blire den 11nov istället ;)


CARPE DIEM
Emma


9nov

TACK UNDERBARA JIMMY SOM HAR FIXAT MIN BLOGG! DEN BLEV SÅ FIN!!!

Ja som ni ser så har min blogg ett helt nytt utseende & jag bara älskart :) Så snäll va jimmy & hjälpte mig när ja fattar nada.

Idag har min älskling varit på dagis, & hennes mamma har varit hos sin coatch så nu ska ja börja på communi care. Vi får se hur det kommer att gå. Jag hoppas att ja hittar ett jobb som ja är intereserad av & att ja får det jobbet. För ja är så himla trött på att gå arbetslös så ni förstår inte.  Imorn blire sjukan igen fast i khamn denna gång ska kolla nått m grav diabetes.
Idag har det typ varit storm plus att det börja snöa vid 12 elr nått, så nu ligger det snö på backen :) Happy, men om det bara kunde sluta blåsa så mkt så skulle det vara jätte mysigt!

Har köpt mig en halsduk & en "björnfitta" idag björnfitta är alltså en mössa för er som inte visste det.
Hur skönt som helst så nu är ja redo inför vintern, dock skulle ja behöva ha en ny vinterjacka men har inga pengar till de (pappa kanske kan sponsra) vi får se.



Men nu ska ja sätta mig & plugga igen för nu ska ja hade!! så äre bara.

CARPE DIEM
Emma


8nov

Måndag idag, då börjar den ljuvliga veckan inte.
va till sjukhuset idag det gick bra fick 3st olika & dehär tog 3TIMMAR! Snacka om det va tråkigt, först sitta & vänta på att en ska få komma in typ en halvtimme ta en spruta vänta en halvtimme fick den andra vänta en halvtimme & fick den tredje vänta en halvtimme, sen fick vi äntligen åka därifrån. Innan det va vi till stan & shoppade, hittade en klänning till mig som ja ska ha på dopet & en till isa & en kofta till oss. Sen blev det en as SNYGG mössa till isa & ytterligare ett par vinter dojor till henne & 2st till mig :)



Är grymt nöjd m köpen & ja hoppas att det kommer att bli bra till dopet, dock va Isas klänning väldigt lång men får sy upp den på nå snyggt vis.
Nu blire lite bonniers, sen hoppas ja att det kommer att bli ändring här på sidan får se om han orkar & hinner.
Ha en underbar kväll!
Carpe Diem
Emma


7nov fortsättning

god kväll :)
Syrran har nyss varit här på besök & tagit en kopp kaffe, har en super kåt hund här som gnäller & ylar som bara den, syrran hade m hennes hund som löper kanske inte så lyckat men va ska en göra. Min lilla älskling till syster dotter är hemma hos sin pappa & hon har feber, tycker så himla synd om dom små livet när dom är sjuka. Jag hoppas att hon blir bättre snart så ja får träffa henne.
Imorn som sagt blire till Karlstad & börja m sprutorna får se om det blir nått bättre (allergin.)
Så vi ska passa på att shoppa lite innan, vad som behövs


Dop kläder till mig & Isa
Vinterskor till mig
Varma kläder till mig
Nån julklapp
Får se vad som kommer att inhandlas men kläder till dopet behövs iaf.

Så ska försöka komma tidigt i sängen så en är pigg & allert imorn ska man shoppa måste man vara på de humöret :)

Ha en fortsatt bra kväll!
Carpe Diem
Emma


7nov

Lilla skrutta ligger & sover & här sitter ja ska börja m bonniers tänkte ja tänkte bara ta en snabb uppdatering. Idag äre ju söndag & helgerna går så himlans fort förstår inte vart dom tar vägen riktigt för en hinner inte göra speciellt mkt. I fredags va mamma syster & hennes gubbe här så vi åt tacos, daniel va ute på galej. mamma sov här natten till lördagen & så åkte hon hem sen fast först va dom & handlade för hade totalt glömt bort att köpa mat till min lilla prins, för mkt i huvet beror de på fast ja hade ju lite kvar så han stod ju inte utan. Idag händer det inte allt för mkt skulle ja tro det är kallt ute, ska endå försöka gå ut så Isa får luft i lungorna. Pratade med syrran i morse & hon sa att hon hade fått åkt till min mormor & morfar i natt för dom hade fått vattenskada men va tvungen att ringa till mamma & fråga om det stämde elr om hon hade drömt. haha men det va sant så nu är deras lgt helt "förstörd" så får väl se om ja behöver hjälpa till där nått. Imorn ska ja till sjukhuset i karlstad & börja m min vaccination emot min allergi så Isa ska till dagis & mamma hänger m mig! SNÄLLT.

Hörs senare elr imorn.
/Emma


3nov

Hej på er!
Gud va månaderna går fort redan november snart är det jul oxå & ja ska flytta om inte så jätte länge, har inte ens börjat packa så ja får ta tag i det snart. :/ Idag har det varit en usel dag, vaknade så vi gjorde oss i ordning sen gick vi till sjukhuset & tog proverna & Isa tyckte det va jätte intersant mkt grejer att kolla på. Sen gick vi ner till pappa för han svarade inte på telefonen & han har varit dålig så blev väldigt orolig, när vi kom dit va det ingen hemma & telefonen låg på bordet så han hade glömt den hemma men han är en sån som aldrig glömmer den. Men sen gick vi hem iaf & jag kände mig jätte konstig illamående & jätte yr i huvet kändes som ja skulle svimma flera ggr, hämtade iaf chippen & gick ut m han sen gick vi hem & la oss & sov, när ja vaknade så va ja fortfarande dålig inte en aning va det beror på men ja hoppas att ja är bättre tills imorn iaf för imorn ska Isa till dagis tänkte ja, hon har ju inte varit där på hela veckan. De har varit skönt att ha henne här hemma. Man måste lära sig att släppa taget om henne lite men det är jätte svårt hon är ju fortfarande min lilla bebis!

Så när hon är på dagis så tänkte ja försöka träffa min handläggare & sen gå till fk & fixa bostadsbidrag till den nya lgten. Får se hur det går!

Blev inte så tidigt igår som vanligt, men idag måste ja lägga mig tidigt, om ja ska orka upp imorn.
Kanske kolla efter en klänning till isa oxå för vi ska på dop den 4dec till isas tremänning lilla benjamin.


Va hos syrran nu på kvällskvisten & vilka söta ungar vi har dom är dom bästa, så roligt & titta på dom när dom håller på att bråka m varandra. :)
Provade oxå flygande jacob för första gången & den va riktigt gott vilka brytningar m bananen som är söt & jordnötterna som är krispiga. MUMS! Så fick receptet så de ska ja laga nån dag.

Men nu ska ja inte tjata nå mer för det är bara tråkigt & ingen vill väl sitta & läsa hur långt inlägg som helst!

Ha en bra kväll!
/E


2 nov

Får ursäkta mig till mina läsare att ja inte har hunnit m att skriva på ett tag.
Ja ni i fredags va det väl kanske inte mkt som hände tog det lite lugnt, i lördags va ja ute på krogen & hade det riktigt roligt. Isa va hemma hos sin pappa. Söndags va en bakisdag så blev absolut inte många knop på den dan.
Igår så va dagis stängt så ja fick stanna hemma m min underbara. :) Men idag har ja varit & "jobbat" & det gick åt skogen tyvärr kände mig inte alls taggad för att gå iväg men ja är ju så illa tvungen så min underbara mamma har tagit hand om Isa & Chippen så länge det va från 4-21 så nu sitter ja här & kollar på bartenderskolan & kollar efter lite nya jobb. Imorn ska ja till sjukhuset & ta lite prover inget allvarligt, men hade ett stadie till gravdiabetes när ja va m barn så dom ska kolla så att inget har förändrats att ja har åkt på det. (men det tror ja inte.) Så ska väl lämna henne på dagis imorn hade ja tänkt mig men får se antingen tar ja m mig henne. så på fredag ska ja jobba igen & tydligen så går alkoholen före mitt jobb så mamma får vara barnvakt då igen tyvärr men men.
Är väldigt trött idag så får väl bli en tidig kväll förhoppningsvis blir ju inte alltid som man planerat.


Hade så himla bra alla. Kramar E 


RSS 2.0