3nov

Hej på er!
Gud va månaderna går fort redan november snart är det jul oxå & ja ska flytta om inte så jätte länge, har inte ens börjat packa så ja får ta tag i det snart. :/ Idag har det varit en usel dag, vaknade så vi gjorde oss i ordning sen gick vi till sjukhuset & tog proverna & Isa tyckte det va jätte intersant mkt grejer att kolla på. Sen gick vi ner till pappa för han svarade inte på telefonen & han har varit dålig så blev väldigt orolig, när vi kom dit va det ingen hemma & telefonen låg på bordet så han hade glömt den hemma men han är en sån som aldrig glömmer den. Men sen gick vi hem iaf & jag kände mig jätte konstig illamående & jätte yr i huvet kändes som ja skulle svimma flera ggr, hämtade iaf chippen & gick ut m han sen gick vi hem & la oss & sov, när ja vaknade så va ja fortfarande dålig inte en aning va det beror på men ja hoppas att ja är bättre tills imorn iaf för imorn ska Isa till dagis tänkte ja, hon har ju inte varit där på hela veckan. De har varit skönt att ha henne här hemma. Man måste lära sig att släppa taget om henne lite men det är jätte svårt hon är ju fortfarande min lilla bebis!

Så när hon är på dagis så tänkte ja försöka träffa min handläggare & sen gå till fk & fixa bostadsbidrag till den nya lgten. Får se hur det går!

Blev inte så tidigt igår som vanligt, men idag måste ja lägga mig tidigt, om ja ska orka upp imorn.
Kanske kolla efter en klänning till isa oxå för vi ska på dop den 4dec till isas tremänning lilla benjamin.


Va hos syrran nu på kvällskvisten & vilka söta ungar vi har dom är dom bästa, så roligt & titta på dom när dom håller på att bråka m varandra. :)
Provade oxå flygande jacob för första gången & den va riktigt gott vilka brytningar m bananen som är söt & jordnötterna som är krispiga. MUMS! Så fick receptet så de ska ja laga nån dag.

Men nu ska ja inte tjata nå mer för det är bara tråkigt & ingen vill väl sitta & läsa hur långt inlägg som helst!

Ha en bra kväll!
/E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0